Krampe

Het bedrijf Krampe is uitgegroeid van een kleine dorps smederij naar een internationaal actieve onderneming. Sinds het jaar 1981 worden in Coesfeld kippers gebouwd. De eerste agrarische enkel assige kippers werden gemaakt van oude omgebouwde vrachtwagens die van de sloop kwamen. In eerste instantie werden de kippers voornamelijk in Munsterland verkocht, de product diversiteit en de verkoop groeide gestaag door, door de jaren heen zijn er nieuwe markten geopend. Als marktleider voor landbouwkippers in Duitsland heeft Krampe nu ook een goede naam opgebouwd op het gebied van container aanhangwagens en grondverzet kippers . Voertuigen voor het afvalbeheer en de omgeving completeren het programma, Krampe ziet zichzelf niet als een volume bouwer, maar als een individuele producent. Zo veel unieke stukken die speciaal zijn vervaardigd om aan de eisen van de klant te volstaan.
Tegenwoordig ëxporteerd Krampe iets meer dan een kwart van zijn productie naar het buitenland. In 2008 is de gestaag geavanceerde productie-operatie eindelijk uit zijn voegen gebarst.
De welbekende reclameslogan “Krampe Qualitat auf Radern” pronkt ook op de nieuw gebouwde lakstraat. De Westfalen zijn trouw aan de productielocatie in Duitsland gebleven. “Wat we zelf kunnen produceren, maken we ook zelf” met dat basis idee van het familiebedrijf heeft het goede ervaringen.

Neem vrijblijvend contact met ons op