Flingk

Flingk Machinebouw is opgericht door Marijn Berben en Niels van den Berselaar. Dit jong en dynamisch bedrijf, wat is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van machines gericht op de agrarische sector en de grondverzet industrie, is gevestigd in´s-Hertogenbosch – Noord Brabant. Door samenvoeging van de jarenlange ervaring van beide oprichters in engineering, productie en onderhoud bezit Flingk Machinebouw een breed scala aan kennis en ervaringen welke uitstekend van pas komen in de praktijk gerichte oplossingen die tot op de dag van vandaag in eigenhuis ontwikkeld worden.

Door een nauwe samenwerking met klant en leverancier kan Flingk Machinebouw naast uitstekende kwaliteit en perfecte service snel inspringen in klantspecifieke problemen. De hoge kwaliteit, flexibiliteit en snelheid, welke tekenend zijn voor Flingk Machinebouw, heeft ondermeer geleid tot een snelle en succesvolle uitbreiding van het dealernetwerk.

Het product portfolio van Flingk Machinebouw bestaat uit een zeer uitgebreide range van machines voor zowel de agrarische sector als de grondverzet industrie. Flingk Machinebouw streeft naar de continue verbetering van al haar producten waardoor op ons ingenieursbureau veel aandacht besteed word aan productinnovatie. Dit heeft ondermeer geleid tot diverse innovatieve producten welke door hun vernieuwende karakter en specifieke werking de efficiëntie voor de eindgebruiker aanzienlijk verhogen en fysieke belasting sterk reduceren. Een mooi voorbeeld hiervan is de Flingk Kuilschuif, welke zowel de fysieke belasting als benodigde tijd sterk reduceert bij het bloot leggen van een sleufsilo.

Neem vrijblijvend contact met ons op